Hyppää pääsisältöön

Yhteystiedot

p. 040 753 6249

postia.kesylle ( ät ) kesy.org

Näin voit auttaa

Liity jäseneksi

Jäseneksi voit liittyä tästä.


Vapaaehtoiseksi eläintenhoitajaksi

Eläinsuojeluyhdistyksen kautta saa vuosittain uuden kodin lukuisat kissat, koirat ja pieneläimet. Eläimiä hoidetaan yhdistyksen toimesta pitkälti vapaaehtoisvoimin ja kaipaammekin riveihimme uusia vapaaehtoisia hoitamaan eläimiä. Eläinsuojeluyhdistyksen eläimet ovat yhdistyksen eläinhoitolassa Hurukselantiellä, Kotkassa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä p. 040 753 6249.


Kotihoitajaksi ryhtyminen

Olisiko sinulla tarjota väliaikainen hoitopaikka kissanpennuille tai aikuiselle? Ota yhteyttä, p. 040 753 6249.


Lahjoita ruokaa ja tavaraa

Yhdistyksen hoivissa olevat eläimet tarvitsevat ruokaa ja mm. erilaisia alusiksi kelpaavia kodintekstiilejä. Etenkin kissojen purkkiruoka on kovasti kaivattua. Voit lahjoittaa yhdistykselle myös arpajaispalkinnoiksi kelpaavia tavaroita. Jos sinulla on lahjoittaa ruokaa tai tavaraa, ota yhteyttä p. 040 753 6249.


Osallistu tapahtumiin

Eläinsuojeluyhdistyksen tapahtumien järjestelyissä tarvitaan aina apua. Jos olet halukas esim. myymään pääsylippuja ja arpoja tai leipomaan myytävää kahvioon ja joulumarkkinoille, seuraa ilmoittelua tulevista tapahtumista ja ota yhteyttä yhdistyksen ihmisiin, osallistu jäseniltoihin, tai tule suoraan paikalle itse tapahtumaan. Voit myös tulla pelkästään yleisöksi tai osallistua lemmikkisi kanssa kissanäyttelyyn tai match showhun.